Traineeship Personeels en salarisadministratie 11 maanden 2 FTE

ONS Onderwijsbureau is opzoek naar 1 of 2 enthousiaste krachten voor een traineeship van 5 dagen per week. Na die tijd is er uitzicht op een regulier contract bij ONS Onderwijsbureau.

Welke ervaring laten we opdoen:

  • Het controleren en verwerken van aangeleverde personeels en salaris mutaties van de scholenin AFAS
  • Schakelen snel tussen de diverse vragen en opdrachtgevers en de geldende  cao PO of VO;
  • Het oplossen van vraagstukken op het gebied van sociale en fiscale wetgeving, arbeidsvoorwaarden en pensioenzaken

Daarnaast zal je via ONS een geaccrediteerde PDL opleiding gaan volgen van 9 maanden van 1 dag per week waarna je na het positief afsluiten van het examen een officiële PDL diploma in ontvangst mag nemen.

Waar zijn we naar opzoek:

-Enthousiaste en leergierige kandidaten welke graag in de praktijk én een stukje in de theorie het vak van personeels -en salarisadministrateur eigen willen maken.

-Je staat klaar voor je collega’s, bent creatief en werkt gestructureerd en probleemoplossend.

-Je bent handig met software en kennis van AFAS heeft een pre.

-Je bent gedreven om samen met je collega’s een goede dienstverlening te leveren; daarom heb je een kritische professionele houding om zowel de interne als externe processen zo goed mogelijk in te richten.

Ben jij degene die graag tot achter de komma het fijne er van weet? Voel je je verantwoordelijk voor je werk en de vraag van onze opdrachtgevers? Werk je graag gestructureerd naar een deadline toe en haal je voldoening uit het feit dat je hele team de klus heeft geklaard?

Ons Onderwijsbureau is een gloednieuwe frisse onderwijs dienstverlener maar mét jarenlange expertise op het gebied van administratie, consultancy, management informatie én het onderwijs! Naast werkervaring en een gedegen interne en externe opleiding ontvang je een maandelijkse vergoeding van € 850 bruto + reiskosten.

Reageren met een motivatie + cv kan naar sollicitatie@onsonderwijsbureau.nl.  Voor informatie kun je contact opnemen met Daphne Burgerhof: 045-8504728. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van dit traineeship wordt niet op prijs gesteld.

Soliciteer direct!

    Persoonlijke gegevens

  • Contactgegevens

  • Documenten

 

Verificatie

Geplaatst in Vacatures.