Vacature Planning & Control medewerker voor het onderwijs 0.6 – 1.0 FTE. 

ONS Onderwijsbureau in Heerlen is wegens uitbreiding van ONS klantenbestand op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega voor de afdeling Planning & Control. Heb je ten minste een passende HBO diploma en heb je een aantal jaar werkervaring op dit gebied en bij voorkeur met AFAS? Ben jij de kritische sparringpartner voor je collega’s en je klanten? Dan hebben wij wellicht de job voor jou!

Waar bestaan je werkzaamheden uit?

  • Samenstellen van de jaarrekening incl. financiële paragraaf van het bestuursverslag;
  • Opstellen van jaar –en meerjarenbegrotingen;
  • Het samenstellen van financiële rapportages incl. bijbehorende analyses en forecasts;
  • Opstellen en updaten van risicoanalyses incl. vermogensanalyses;
  • Projectleiding bij implementatie van financiële systemen;
  • Samen met de rest van het team bouw je aan een hechte samenwerking met de schoolbesturen en ben je een volwaardige gesprekspartner voor zowel de Raad van Toezicht als de Raad van Bestuur.

Spreekt dit je aan? Lees dan verder. Want niet alleen je CV doet ONS er toe, je persoonlijkheid is ONS net zo lief! Ben jij degene die vanuit je interesse doorvraagt bij de (onderwijs) klant en zorg je er voor dat je hen maximaal ondersteunt en ontzorgt? Sta je klaar voor je collega’s en ben je gedreven om samen een goede dienstverlening te leveren? Heb je een commerciële drive met daarnaast een kritische professionele houding om zowel de interne als externe processen op projectleidingbasis zo goed mogelijk in te richten?

ONS kort voorstellen:
Ons Onderwijsbureau is een jonge dienstverlener maar mét jarenlange expertise op het gebied van administratie, consultancy, management informatie én het onderwijs. We gaan en staan voor kwaliteit en het ontzorgen van ‘onze’ schoolbesturen waarbij we continue proberen om zowel onze organisatie als onze dienstverlening steeds beter te maken: samen naar goed-beter-best!

Wij bieden:

  • Een baan voor ten minste 9 maanden met uitzicht op vast
  • Veel verantwoordelijkheid en flexibiliteit om je eigen werk in te richten. Functie kan zowel parttime als fulltime ingevuld worden.
  • Werken in een enthousiast team van collega’s met jarenlange kennis en ervaring in het vak.
  • Fijne primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Zoeken wij jou om ONS team te versterken?

Reageer vóór  1 april door te mailen naar sollicitatie@onsonderwijsbureau.nl  t.a.v. Daphne Burgerhof.
Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande? Bel ONS via: 088-8504700.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Geplaatst in Vacatures.