Signalen aanlevering ABP

In de aanlevering van AFAS aan het ABP zit bij een enkele medewerker een fout in het parttime-percentage. ONS ontvangt hiervan een terugkoppeling van het ABP met signaal 163 en 164.

Deze signalen kan ONS niet zelf oplossen en is gemeld aan AFAS. AFAS is momenteel bezig met het zoeken naar een oplossing. Het is mogelijk dat u brieven ontvangt van het ABP waarin staat dat een deel van de gegevens die de personeels- en salarisadministratie aanlevert niet goed zijn en dat dit directe gevolgen heeft voor uw medewerkers. Het ABP kan deze brieven, die betrekking hebben op de betreffende signalen, niet tegenhouden omdat deze automatisch worden gegenereerd.

ONS neemt contact met u op wanneer er binnen uw scholen sprake is van bovenstaande signalen.

Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u contact opnemen met uw vaste PSA medewerker van ONS via 088-8504700.

Geplaatst in Nieuws.