Bereikbaarheid ONS en borging werkzaamheden

Geacht bestuur,

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus dient ook ONS Onderwijsbureau rekening te houden met de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten en willen wij op een verantwoorde wijze onze werkzaamheden borgen.

Belangrijk voor u om te weten is dat ONS gewoon bereikbaar is en er op dit moment verschillende scenario’s worden uitgewerkt, zodat processen en werkzaamheden worden geborgd. Speciale aandacht gaat natuurlijk uit naar het waarborgen van de meest vitale processen, zoals o.a. de factuurbetalingen en de salarisbetalingen. Onze overige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het verwerken van mutaties, opstellen van de jaarrekeningen en maken van maandrapportages lopen op dit moment ook nog geen enkele vertraging op. Wij gaan er op dit moment vanuit dat we dit kunnen blijven continueren. Mocht dit echter door omstandigheden niet langer het geval zijn dan zullen wij u daar zo spoedig mogelijk over informeren.

Wij werken gezien de omstandigheden niet langer op locatie bij scholen of bestuursbureaus in Brabant. Bij overige opdrachtgevers werken we alleen nog in overleg met de klant op locatie en zolang iedereen op de desbetreffende locatie vrij van klachten is.

ONS is bereikbaar via het algemene nummer: 088-8504700.
Onze collega’s zijn tevens bereikbaar via email en in voorkomende gevallen via hun mobiele nummers en wanneer zij niet thuiswerken ook op hun vaste zakelijke nummer.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande dan horen wij deze graag. U kunt dan contact opnemen met Daphne Burgerhof via d.burgerhof@onsonderwijsbureau.nl of via 088-8504770.

Geplaatst in Nieuws.