Vacature: Senior Medewerker Financials 0,6-1,0 FTE Alkmaar of Roosendaal

Wegens uitbreiding van ONS klantenbestand is ONS Onderwijsbureau voor haar vestiging in Alkmaar of Rosendaal op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele Senior medewerker Financials. Heb je ten minste een passend HBO + diploma en heb je een aantal jaar werkervaring met het verzorgen van totale financiële administratie, inclusief het zelfstandig maken van jaarrekeningen?  Mocht je ook nog ervaring kennis hebben van AFAS en/of het onderwijs dan hebben wij wellicht dé job voor jou! Bij ONS werk je zowel op locatie bij de klant als op je eigen werkplek bij ONS!

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Het verzorgen van de totale financiële administratie voor jouw onderwijsklanten; het betalen van de facturen  tot en met het samenstellen van de jaarrekening;
 • Het uitvoeren van analyses, voorbereiden en opstellen van financiële overzichten en  maandrapportages;
 • Je bent de vaste contactpersoon voor jouw klanten op het gehele gebied van de financiële administratie;
 • Samen met de rest van het team bouw je aan een hechte samenwerking met de opdrachtgever en sta je open voor het beantwoorden van vragen van jouw opdrachtgevers. Je bent de financieel medewerker van en voor de klant en werkt eventueel op locatie bij de klant;
 • Vanuit je interesse vraag je door bij de klant en zorg je voor maximale ondersteuning en verricht je aanvullende werkzaamheden;
 • Je staat klaar voor jouw collega’s, bent gestructureerd en hebt een klantgerichte instelling;
 • Je bent gedreven om samen een goede dienstverlening te leveren, daarom heb je een kritische, professionele houding om zowel de interne als externe processen zo goed mogelijk in te richten. 

Spreekt dit je aan? Lees dan verder! Want niet alleen je CV doet ‘ONS’ er toe, je persoonlijkheid is ONS net zo lief! Ben jij degene die:
Graag nauwkeurig en volgens planning werkt?
Open staat voor vragen en verzoeken van je opdrachtgevers en probeert hen te adviseren omtrent de meest praktische administratievoering?
Zich verantwoordelijk voelt voor jouw werk en de vraag van onze opdrachtgevers?
Graag gestructureerd en efficiënt naar een deadline toe werkt en voldoening haalt uit het feit dat je samen met jouw team de klus hebt geklaard? 

ONS kort voorstellen:
ONS Onderwijsbureau is een nieuwe dienstverlener op het gebied van onderwijs maar mét jarenlange expertise op het gebied van administratie, consultancy en management informatie. 

Wij bieden: 

 • Een baan voor ten minste 9 maanden met uitzicht op vast; 
 • Flexibele aanstelling; aan jou de keuze, tussen 0,6 – 1,0 fte;
 • Werken in een enthousiast team van collega’s met jarenlange kennis en ervaring in het vak;
 • Mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 32 verlofdagen, een bonus, flexibele werktijden, fiets/fitness en leaseregeling, aanvullende verzekeringen en de aller leukste uitjes!

Zoeken wij jou om ‘ONS’ team te versterken?

Reageer vóór 28 september door te mailen naar sollicitatie@onsonderwijsbureau.nl  t.a.v. Daphne Burgerhof.

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande? Bel ONS via: 088-8504700. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst in Vacatures.