Medewerkers van ONS

Hoe vernieuwend en eigenzinnig onze software ook is, de medewerkers van ONS zorgen ervoor dat u zich thuis voelt bij ONS.

Bij ONS werken ruim 55 medewerkers. Allemaal professionals met jarenlange ervaring in hun werkgebied, met passie & drive voor het onderwijs en bedrijfsvoering.

De lijntjes zijn kort en direct bij ONS, u werkt nauw samen met vaste contactpersonen. Zo heeft u altijd ‘een gezicht’ bij diegene die voor uw bestuur werkt en wordt u persoonlijk en servicegericht benaderd. Onze medewerkers zullen snel en adequaat inspelen op vragen en u proactief informeren & adviseren wanneer wet- en regelgeving wijzigen welke van invloed zijn op uw bedrijfsvoering.

Wij zijn altijd op zoek naar de wijze waarop wij u nog effectiever kunnen ontzorgen. Al onze medewerkers worden jaarlijks meerdere malen opgeleid in de nieuwste wet- en regelgeving en mogelijkheden binnen het ONS platform en blijven zo op de hoogte van alle ‘ins & outs’.

De medewerkers van ONS staan dagelijks voor u klaar en zijn telefonisch & per mail te bereiken op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

Neem contact op met ONS

Maak kennis met ONS

Ad Dikmans

ICT/applicatie instructeur

Anja Debets

Senior medewerker PSA

Anne Janssen

Medewerker PSA

Anneke Simons

Senior medewerker PSA

Annet Siereveld – Vos

Senior medewerker PSA

Annique Dacier

Medewerker Marketing en Communicatie

Ben den Holder

Junior Consultant InSite

Berni Slootbeek

Senior medewerker ICT

Chrissy van den Wildenberg

HRM/Juridisch Consultant