Medewerkers van ONS

Hoe vernieuwend en eigenzinnig onze software ook is, de medewerkers van ONS zorgen ervoor dat u zich thuis voelt bij ONS.

Bij ONS werken ruim 55 medewerkers. Allemaal professionals met jarenlange ervaring in hun werkgebied, met passie & drive voor het onderwijs en bedrijfsvoering.

De lijntjes zijn kort en direct bij ONS, u werkt nauw samen met vaste contactpersonen. Zo heeft u altijd ‘een gezicht’ bij diegene die voor uw bestuur werkt en wordt u persoonlijk en servicegericht benaderd. Onze medewerkers zullen snel en adequaat inspelen op vragen en u proactief informeren & adviseren wanneer wet- en regelgeving wijzigen welke van invloed zijn op uw bedrijfsvoering.

Wij zijn altijd op zoek naar de wijze waarop wij u nog effectiever kunnen ontzorgen. Al onze medewerkers worden jaarlijks meerdere malen opgeleid in de nieuwste wet- en regelgeving en mogelijkheden binnen het ONS platform en blijven zo op de hoogte van alle ‘ins & outs’.

De medewerkers van ONS staan dagelijks voor u klaar en zijn telefonisch & per mail te bereiken op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

Neem contact op met ONS

Maak kennis met ONS

Anja Debets

Senior medewerker PSA

Anne Janssen

Medewerker PSA

Anneke Simons

Senior medewerker PSA

Annet Siereveld – Vos

Senior medewerker PSA

Annique Dacier

Medewerker Marketing en Communicatie

Ben den Holder

Junior Consultant InSite

Berni Slootbeek

Senior applicatiebeheerder

Chloë Joosen

Junior adviseur HRM

Cindy Dekker

Senior medewerker PSA

Cindy Koopman

PSA medewerker