Dienstverlening van ONS

Onze dienstverlening kunt u geheel naar wens en behoefte modulair opbouwen. Zoekt u extra ondersteuning op de personeels-, salaris- of financiële administratie, ontwikkeling bij het optimaliseren van de processen of denkt u aan het volledig uitbesteden van uw administratie? Bij ONS schakelen we de juiste kennis & expertise in en bouwen we samen de dienstverlening op die het beste bij u past. Meer weten? Maak kennis met ONS door onze animatie te bekijken of kom hieronder meer te weten over onze dienstverlening specifiek voor het onderwijs.

Personeel- & Salarisadministratie

De personeels- en salarisadministratie optimaliseren of volledig uitbesteden? Onze medewerkers combineren hun onderwijs- en cao-kennis met ONS slimme ICT-Platform en zorgen voor een correct en efficiënt verloop van de personeels- en salarisadministratie.

Financiële administratie

Uw financiële administratie verzorgt tot in de puntjes? De medewerkers van ONS zorgen voor een tijdige, volledige en betrouwbare financiële administratie die 24/7 inzichtelijk en up-to-date is. We zorgen voor efficiëntie en gemak door optimaal gebruik te maken van ONS slimme ICT-Platform.

Planning & Control

Als bestuur financieel in control zijn? De controllers van ONS zijn uw sparringpartner en ondersteunen bij het richting geven aan processen en adviseren bij het optimaal benutten van overheidsgelden. Wij geven concrete handvaten om sturing te geven aan de P&C activiteiten binnen uw bestuur.

HRM

Behoefte aan professionele ondersteuning op HRM gebied? ONS is dé HRM partner voor uw bestuur. Wij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dit kan inzet van dienstverlening op maat zijn of ondersteuning bij het stroomlijnen van de HR-processen door inzet van slimme HR-modules.

Automatisering

Op zoek naar een passende oplossing om uw processen te optimaliseren? ONS heeft de best beschikbare online systemen voor het onderwijs met elkaar gecombineerd in één geïntegreerd, eigentijds ICT-Platform. Samen optimaliseren we uw processen van workload naar workflows met slimme oplossingen.

Contact

Wilt u ook meer de focus hebben op het onderwijs en bent u nieuwsgierig naar wat ONS voor uw onderwijsinstelling kan betekenen? Neem dan contact op met ONS en wij bespreken uw wensen en behoeftes, uw ambities en doelen en gaan hier samen mee aan de slag.