Automatisering

ONS levert de best passende oplossingen om uw ICT en uw interne processen te optimaliseren. We bieden voor iedere situatie een oplossing zodat u de focus kunt hebben op het onderwijs.

Met de software van AFAS, ProActive en Qlikview zorgen we voor een gestroomlijnde communicatie en inzichtelijke en betrouwbare managementinformatie die 24/7 online inzichtelijk en up-to-date is. Samen optimaliseren we uw processen met slimme oplossingen, van workload naar workflow, zodat uw organisatie efficiënter en sneller werkt.

De filosofie achter onze software en systemen is dat alle processen volledig geautomatiseerd zijn in één oplossing specifiek voor het onderwijs. Of het nu gaat om de financiële administratie, de personeels- en salarisadministratie, projectadministratie en projectmanagement, HRM of CRM; alle gegevens liggen vast in één gezamenlijke database. Gebaseerd op de nieuwste business intelligence software, beschikt u daarmee over alle benodigde informatie om beleid tot op strategisch niveau te borgen.

AFAS professional

ONS is dé AFAS professional op het gebied van onderwijs. Onze AFAS Consultants zijn er om uw e-HRM-, Personeels- en Salarisadministratie en Financiële administratieve processen te optimaliseren. Kenmerkend hieraan is dat we altijd vanuit nauwe samenwerking met u te werk gaan. ONS team van AFAS Consultants beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw specifieke wensen en behoeftes te vertalen naar concrete werkprocessen. Daarnaast heeft u bij ons één aanspreekpunt om op inhoudelijk niveau te sparren. Onze consultants zijn betrokken en investeren in een duurzame relatie.

Alleen bij ONS: Eigendom ICT-Platform

Bij een samenwerking met ONS bent u niet alleen eigenaar van alle data, maar ook van de totale ICT-omgeving én het gebouwde maatwerk. Op die wijze voorkomen we samen verspilling van onderwijsgelden zodat zowel de huidige als toekomstige investeringen in het ICT-Platform niet verloren gaan bij eventuele insourcing of bij het overgaan naar een andere dienstverlener. U behoudt de regie en wij doen het werk.

Meer weten? Neem contact op met ONS

ONS ICT Platform

  • Eigenaar van alle data maar ook van de omgeving & het ingebouwde maatwerk
  • Geen dubbele data invoeren d.m.v. slimme koppelingen
  • Snel en eenvouding overzicht op grote hoeveelheden data
  • Filter onbeperkt voor de gewenste analyses en data
  • Bespaar tijd en werk efficiënter