Over ONS

ONS onderwijsbureau is een jonge organisatie, maar met bekende gezichten en jarenlange expertise in het onderwijs. ONS is geen standaard administratiekantoor; wij zien ONS als verlengstuk van ‘onze’ onderwijsinstellingen en ontzorgen onze klanten zodat zij de focus kunnen leggen op het leveren van het beste onderwijs.

Met ruim 55 medewerkers verzorgen wij, vanuit de drie locaties van ONS; Heerlen, Alkmaar en Roosendaal, voor ruim 60 onderwijsinstellingen in het PO en VO, de administratieve ondersteuning, advisering en optimaliseren wij de bedrijfsvoering. ONS kan u volledig ontzorgen of u kunt onze dienstverlening, geheel naar wens & behoefte, modulair opbouwen,

Proactief & flexibel

ONS is een echt branchespecialist, wij werken uitsluitend voor het onderwijs. Wij adviseren proactief bij het toepassen van de complexe wet- en regelgeving in het onderwijs en samen kijken we vooruit naar ontwikkelingen binnen & rondom het onderwijs en uw organisatie. Onze dienstverlening passen we hierop aan. Zo kan de behoefte aan mate van ontzorging in de loop van de contractduur wijzigen. ONS is daarin flexibel; zelfs binnen de contracttermijn is het bespreekbaar om de dienstverlening naar wens uit te breiden of aan te passen. Zo voorkomen we dat u betaalt voor diensten die u eigenlijk niet nodig heeft.

ONS Platform

Bij ONS richten we de bedrijfsvoering zo effectief mogelijk in. Alle processen zijn volledig geautomatiseerd in één oplossing specifiek voor het onderwijs; het ONS-Platform. ONS doel daarbij is om de beschikbare middelen die de door de overheid aan het onderwijs worden toegewezen, op een zo effectief mogelijke wijze in te zetten en vooral geen gelden te verspillen. Om deze doelstelling te bereiken doen wij bij ONS het ‘anders’. Benieuwd hoe wij dit aanpakken?

Neem contact op met ONS

Waarom ONS?

  • Voor ONS geen groot-groter-grootst maar goed-beter-best: niet de ambitie om de grootste dienstverlener te worden, wel om de beste dienstverlening aan onze schoolbesturen te leveren
  • Branchespecialist
  • Bevlogen & kundige medewerkers
  • Vaste contactpersonen
  • Samen met klant ontwikkelen en optimaliseren van onze producten en onze diensten
  • Eigendom eigen ICT-platform

Bestuurders van ONS

Ed Cools

Financiële-, personele- & salarisadministratie

Met jarenlange ervaring in de onderwijs wereld weet Ed precies wat de klant nodig heeft. Ed kent het klantenbestand als zijn broekzak en staat altijd klaar om passende oplossing bij de klantvraag te bedenken. Er is bijna geen klantvraag die niet beantwoord kan worden, als het aan Ed ligt.

René Kerstgens

ICT, InSite

René is gestart als boekhouder bij een van de voorlopers van ONS Onderwijs. Later echter doorgestroomd naar de automatisering doordat dit de interesse wektte. Voor alle processen probeert René met zijn team een passende oplossing te vinden. Automatiseren wat geautomatiseerd kan worden, maar hierbij niet doorschieten. Dat is het credo.

Leveranciers

AFAS Software

ProActive Software

The Implementation Group

Interior Bureau

Mooqe software

ONS Onderwijsbureau