Financiële Administratie

Het bijhouden van een financiële administratie is niet alleen verplicht, maar is ook belangrijk. Met een goede financiële administratie maakt u op het juiste moment de juiste beslissingen en het helpt u om op tijd nieuwe ontwikkelingen te voorzien en daarop in te spelen.

ONS Onderwijsbureau kan uw onderwijsinstelling op dit vlak ondersteunen, samen met u de financiële administratie door ontwikkelen of u volledig ontzorgen door de financiële administratie aan ONS uit te besteden. Met onze jarenlange expertise in het onderwijs zorgen wij voor een tijdige, volledige en betrouwbare administratie waar u de controle over houdt en 24/7 inzicht over heeft.

Wij verwerken maandelijks al uw betalingen, verzorgen de kas- en bankafschriften en zorgen voor een tijdige afsluiting. Veel administratieve processen binnen uw organisatie hangen met elkaar samen. Door al deze processen bij elkaar te laten komen in één slim softwarepakket, zorgen we voor efficiëntie, gemak en tijdsbesparing.

Wij ontzorgen zodat u zich kunt focussen op het onderwijs.

Meer weten? Neem contact op met ONS

Dienstverlening ONS

 • Digitaal
  Papieren facturen behoort tot de verleden tijd. Geen opslagruimte nodig om alle papieren dossiers bij te houden. Alles verloopt digitaal.
 • Bespaar tijd
  Door onze jarenlange expertise in het onderwijs is geen opdracht ONS te moeilijk. Heeft u een lastige boeking of moet er een jaarrekening opgesteld worden, ONS staat voor u klaar!
 • Veilig
  Alle data wordt veilig bewaard in de cloud volgens de bewaartermijnen en tegelijkertijd heeft u de gegevens altijd bij de hand.
 • Inzicht
  Doordat alles in één softwarepakket staat, kunt u met één druk op de knop rapportages generen. Op deze manier behoudt u het overzicht over uw eigen organisatie.